ارتباط آلرژی غذایی با عود مجدد بیماری ام اس
به گزارش وبلاگ سیما، دکتر تانوجا چیتنیس، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان بیریگام و زنان بوستون، در این باره می گوید: یافته های ما بیانگر این مطلب است که بیماران مبتلا به ام اس که آلرژی هم دارند در مقایسه با بیماران فاقد آلرژی، دارای بیماری فعال تری هستند و این تاثیر ناشی از آلرژی های غذایی است.

بیماری ام اس، بیماری سیستم عصبی مرکزی است که می تواند بر تعادل و حرکت تاثیر گذارد. هنوز دقیقا تعیین نیست که چگونه آلرژی غذایی موجب تشدید بیماری ام اس می گردد. اما محققان معتقدند آلرژی های غذایی می توانند موجب تشدید التهاب مرتبط با بیماری ام اس شوند.
آلرژی ها موجب تغییر باکتری های روده می شوند. این باکتری ها می توانند مواد شیمیایی را فراوری نمایند که بر سیستم اعصاب مرکزی تاثیر می گذارند.
این مطالعه شامل بیش از 1300 بیمار مبتلا به ام اس در آمریکا بود. شرکت نمایندگان جزئیاتی در مورد غذا، دارو یا آلرژی های محیطی و علائم آن را بین سال های 2011 تا 2015 گزارش نموده بودند. بیش از 900 بیمار به یک یا چند چیز آلرژی داشتند درحالیکه بقیه هیچ نوع آلرژی شناخته شده ای نداشتند.
از بین بیماران مبتلا به آلرژی، حدود 600 نفرشان مبتلا به آلرژی زیست محیطی نظیر آلرژی به گرده ها، گردوغبار، چمن یا حیوان خانگی بودند. بیش از 200 نفر مبتلا به آلرژی غذایی و نزدیک به 600 نفر مبتلا به آلرژی به برخی داروهای تجویزی بودند.
محققان این افراد را به مدت میانگین 16 سال تحت نظر داشتند. آنها دریافتند آلرژی غذایی در مقایسه با سایر آلرژی ها، ریسک تشدید بیماری ام اس را تا 27 برابر بیشتر می نماید.
منبع: خبرگزاری مهر