سبزی ها و میوه ها معجون سلامتی هستند، آب نمک قرقره کنید
به گزارش وبلاگ سیما، مدیر گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر ضرورت مصرف میوه و سبزیجات در ایام کرونا تاکید کرد.
به گزارش وبلاگ سیما به نقل از خبرگزاری مهر، سید علی کشاورز، گفت: به گفته یکی از بزرگان علم تغذیه دنیا، پدر بیماری هر چه باشد، مادر آن سوءتغذیه است.
وی با عنوان این مطلب که یکی از ارکان سلامتی انسان تغذیه است، اضافه کرد: افرادی که کم خون هستند بیشتر در معرض ابتلاء به کرونا قرار می گیرند.
کشاورز گفت: از آنجا که انواع ویتامین ها در سبزی ها و میوه ها وجود دارد در نتیجه سبزی ها و میوه ها، معجون سلامتی هستند. ثابت شده است که شکر و قندهای ساده نقش بسیاری در تضعیف سیستم ایمنی بدن دارند در نتیجه در دوران کرونا تا جایی که می توانیم باید مصرف قند و شکر را حذف و یا محدود کنیم.
وی ادامه داد: قرقره کردن آب نمک در روز می تواند برای ضدعفونی دهان و گلو بسیار مفید و مؤثر باشد و خطر ابتلاء به بیماری را کم می کند.
مدیر گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: پختن کامل غذا خیلی از آلودگی های میکروبی و سموم میکروبی را از بین می برد.
منبع: جام جم آنلاین