155 رشته صنایع دستی در حوزه مشاغل خانگی اعلانی نهاده شد، نیازی به اخذ مجوز در ابتدای کار نیست
به گزارش وبلاگ سیما، معاون صنایع دستی گفت: برای سهولت آغاز کسب وکارهای خانگی در 155 رشته صنایع دستی نیازی به اخذ مجوز در ابتدای کار نیست، هنرمندان و صنعتگران ابتدا کارگاه خود را در منزل راه اندازی و بعد در سامانه مشاغل خانگی ثبت نام می نمایند.
تسنیم: پویا محمودیان با اشاره به اینکه از سال های قبل با دبیرخانه مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همکاری گسترده ای داشتیم، گفت: هنرمندان و صنعتگرانی که در 57 رشته صنایع دستی متقاضی راه اندازی کارگاه برای مشاغل خانگی بودند ابتدا باید به وسیله معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی تأیید و سپس مجوز با امضای مدیران کل میراث فرهنگی استان ها و امضای مدیران کل ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان صادر می شد.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی ادامه داد: با نگاه تحول گرایانه دولت سیزدهم و به منظور سهولت در راه اندازی کسب وکارها صنایع دستی این مهم انجام شد.
بنا به گفته وی، برای سهولت کسب وکارهای خانگی در حوزه صنایع دستی نیازی به اخذ مجوز در ابتدای کار نیست، هنرمندان و صنعتگران کارگاه خود را راه اندازی می نمایند و بعد در سامانه مشاغل خانگی ثبت نام می نمایند و سپس کارشناسان معاونت هنرهای سنتی و صنایع دستی با نظارت هایی که انجام می دهند، نسبت به اعطای مجوز مشاغل خانگی در حوزه صنایع دستی اقدام می نمایند.
این مقام مسئول شرح داد: بر اساس دستور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای همکاری بیشتر با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر شد 57 رشته مشاغل خانگی صنایع دستی به 155 رشته افزایش پیدا کند.
محمودیان اظهار کرد: هنرمندان یا صنعتگران می توانند ابتدا کارگاه مشاغل خانگی را راه اندازی نمایند و بعد برای گرفتن مجوز در سایت مشاغل خانگی اقدام نمایند و سپس معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی نظارت های خود را انجام خواهد داد و دیگر برای مجوز نیازی به انتظار نیست.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی بعلاوه گفت: این 155 رشته صنایع دستی از نظر ما مسئله ای برای فراوری ندارد و بر اساس شاخص های در نظر گرفته شده و نظرات تخصصی و کارشناسی به عنوان رشته های اعلانی یا ثبت محور انتخاب شده اند. بعلاوه این رشته ها جزو رشته هایی نیستند که موجب سلب آسایش و آرامش در محیط های مسکونی گردد.
منبع: توریسم آنلاین