ترفند های پختن لپه دیرپز

به گزارش وبلاگ سیما، همواره لپه را جداگانه بپزید تا اگر لپه دیرپز بود، مواد غذایی دیگر شما هدر نرود.

ترفند های پختن لپه دیرپز

لپه یکی از پرمصرف ترین حبوبات در ایران است که در پخت بسیاری از غذا های اصیل مانند خورش قیمه و... مورد استفاده قرار می گیرد. لپه به وسیله دو نیم کردن نخود ریز فراوری می گردد و از نظر کیفیت تنوع زیادی دارد.

اگر اهل آشپزی باشید، احتمالا با این مشکل روبرو شده اید که بعضی لپه ها در غذا به خوبی پخته نمی شوند و اصطلاحا دیرپز هستند. به نظر شما لپه دیرپز راچگونه بپزیم؟

ترفند های پختن لپه دیرپز

اگر لپه های شما دیرپز است، ترفند های زیر را به کار ببرید:

لپه را جداگانه بپزید: همواره لپه را جداگانه بپزید تا اگر لپه دیرپز بود، مواد غذایی دیگر شما هدر نرود. اگر لپه شما دیرتر از حد معمول پخته می گردد، پیشنهاد می کنیم، لپه ها را نیم پز نموده یا کامل بپزید و در فریزر قرار دهید تا در زمان تهیه غذا به مشکل روبرو نشوید.

لپه را خیس کنید: بهتر است قبل از پخت لپه دیرپز، لپه ها را چندین ساعت در آب ولرم خیس کنید. خیس کردن لپه علاوه بر اینکه زمان پخت را کاهش می دهد سبب می گردد نفخ لپه نیز گرفته گردد. شما می توانید اندازه زیادی لپه خیس کنید و لپه های خیس شده را در فریزر قرار دهید و زمانی که احتیاج داشتید، از آن بهره ببرید.

از زودپز یاری بگیرید: اگر لپه های شما دیرپز است و شما زمان کمی برای تهیه غذا دارید، بهتر است لپه ها را در زودپز بپزید، اما مراقب باشید زمان کمی به این کار اختصاص دهید، یک ربع الی نیم ساعت برای پخت لپه کافی است، زیرا زیاد ماندن لپه در زودپز سبب می گردد لپه، وا برود و له گردد.

نمک را ابتدای غذا نیافزایید: افزودن نمک به غذا در ابتدای پخت موجب دیر پختن گوشت و حبوبات می گردد پس بهتر است نمک را آخر غذا به آن بیافزایید تا مواد غذایی راحت تر بپزند و ید آن در حداکثر اندازه حفظ گردد.

منبع: ایسکانیوز

منبع: فرادید

به "ترفند های پختن لپه دیرپز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفند های پختن لپه دیرپز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید