طرز تهیه تارت میوه چگونه است؟
به گزارش وبلاگ سیما، تارت میوه دسری بسیار خوشمزه برای مهمانی های تابستانی و پیک نیک های خانوادگی است. این دسر رنگارنگ از میوه های مختلف تابستانی تهیه می شوند که اغلب شامل تمشک، زغال اخته، تمشک، توت فرنگی و کیوی هستند. اما شما می توانید هر نوع میوه دیگر مانند هلو، زردآلو و موز را نیز انتخاب کنید. وجود همه این میوه ها باعث می گردد که ظاهر تارت میوه خیلی زیبا گردد، به طوری که همه افراد به ویژه بچه ها را به خوردن آن تشویق می نماید. پس با طرز تهیه تارت میوه همراه ما باشید.
طرز تهیه تارت میوه ای تک نفره
- زمان آماده سازی: 1 ساعت 30 دقیقه
- زمان پخت: 40 دقیقه
- وعده: برای یک نفر
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت
- 200 گرم (حدود 1 و ¾ فنجان) آرد همه منظوره
- 75 گرم (حدود 10 قاشق غذاخوری) شکر قنادی
- 4/3 قاشق چایخوری نمک دریایی دانه ریز
- 3 قاشق غذاخوری خامه غلیظ
- 2 فنجان شیر کامل
- 5 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
- 3 قاشق غذاخوری کره
- میوه های تازه مانند توت فرنگی، تمشک، زغال اخته، پرتقال، زردآلو
طرز تهیه تارت میوه
- در یک غذاساز بزرگ، آرد، شکر قنادی و ½ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و حدود 5 ثانیه با حرارت بالا هم بزنید تا مخلوط شوند. روی آن را بردارید و 12 قاشق غذاخوری از کره مکعبی را به طور مساوی روی مخلوط آرد بپاشید و سپس به آرامی مخلوط کنید تا کره به اندازه نخود و کمی کوچک تر گردد.
- هنگامی که مخلوط آماده شد، آن را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید. مخلوط شما به شکل یک خمیر خواهد بود.
- در حالی که خمیر در حال سرد شدن است، با حرارت دادن شیر در قابلمه روی حرارت میانه تا زمانی که آغاز به بخار شدن کند و حباب هایی در اطراف لبه ها ایجاد گردد، طرز تهیه تارت میوه را ادامه دهید.
- زرده تخم مرغ، شکر گرانول، نشاسته ذرت الک شده، خانه، نمک و وانیل را به کاسه اضافه کنید و به شدت هم بزنید تا مخلوط یکدست گردد (حدود 2 دقیقه). شیر داغ را به آرامی داخل مخلوط تخم مرغ بریزید و هم بزنید، سپس مخلوط را به قابلمه برگردانید.
- مخلوط شیر و تخم مرغ را روی حرارت میانه قرار دهید تا غلیظ گردد و مرتباً 4 تا 5 دقیقه هم بزنید. این مخلوط را از روی حرارت بردارید و 3 قاشق غذاخوری کره را به آن اضافه کنید. حالا یک خامه خوشمزه دارید. خامه را به یک کاسه منتقل کنید و کاسه را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک گردد (حدود 3 ساعت).
- خمیر را از یخچال خارج کنید و بین 2 ورقه کاغذ روغنی پهن کنید. خمیر را به آرامی در گوشه های قالب تارت پایین بیاورید، مراقب باشید خمیر کشیده نگردد و آن را به آرامی به دو طرف تابه فشار دهید. برای از بین بردن خمیر اضافی، وردنه خود را روی تابه بکشید.
- فر را با دمای 120 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر یخ زده را از یخچال خارج کنید و یکی از ورقه های خمیر استفاده شده را روی آن قرار دهید. مطمئن شوید که پس از پر شدن از وزنه، اندازه زیادی خمیر وجود دارد که می تواند روی آن را بگیرد. خمیر را در وسط فر به مدت 20 دقیقه بپزید. اگر حباب های هوا ایجاد شدند، آنها را به آرامی با پشت قاشق فشار دهید تا از بین بروند و سپس به مدت 8 تا 10 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
- خمیر را از فر خارج نموده و با احتیاط آن را از قالب فلزی جدا کنید. خمیر و پایه فلزی را به یک قفسه خنک کننده منتقل کنید و حداقل 30 دقیقه اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک گردد. پس از خنک شدن، خمیر ترد خواهد بود و به راحتی از پایه فلزی جدا می گردد. حالا می توانید خامه را به همراه میوه های تازه داخل خمیر قرار دهید و تزئین کنید.
طرز تهیه تارت میوه بدون فر
- زمان آماده سازی: 25 دقیقه
- زمان پخت: ندارد
- وعده: برای یک نفر
مواد لازم برای تهیه خامه تارت
- 200 گرم (حدود 1 و ¾ فنجان) آرد همه منظوره
- 75 گرم (حدود 10 قاشق غذاخوری) شکر قنادی
- 4/3 قاشق چایخوری نمک دریایی دانه ریز
- 2 فنجان شیر کامل
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 4/1 قاشق آب لیموی تازه
- 2 قاشق خامه غلیظ
- توت فرنگی، آلو، انبه، زغال اخته، انگور، کیوی و سیب سبز برای تزئین
طرز تهیه تارت ساده بدون فر
- در یک غذاساز، آرد و شکر را مخلوط کنید. سپس کره و نمک را اضافه کنید تا خمیر به دست آید. خمیر را حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- در یک کاسه بزرگ، با استفاده از همزن برقی روی سطح میانه، پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا یکدست گردد (حدود 3 دقیقه). آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا با بقیه مواد غذایی ترکیب گردد. خامه را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا مخلوط حالتی سفت پیدا کند. مخلوط را حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- خمیر و مخلوط کرم مانند را از یخچال بیرون بیاورید. مخلوط کرم مانند را روی خمیر بریزید و آن را پخش کنید تا تا سرتاسر خمیر را بگیرد.
- برای تزئین، میوه ها را برش داده و روی تارت قرار دهید و سپس نوش جان کنید.
کلام آخر
طرز تهیه تارت میوه را در بالا شرح دادیم، اکنون می توانید این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید. کل فرآیند تهیه تارت میوه بستگی به این دارد آیا می خواهید به صورت پخته شده یا بدون پخت آن را درست کنید یا خیر. بدون شک، استفاده از فر می تواند زمان تهیه این دسر خوشمزه را افزایش دهد اما در حال ساده، با عدم استفاده از فر می توانید تارت میوه را خیلی راحت و سریع درست کنید. بعلاوه، از میوه های تازه رنگارنگ در دسر خود بهره ببرید تا ظاهری زیبا به تارت بدهید. فقط یادتان باشد که تارت میوه به علت داشتن خامه، باعث افزایش وزن می گردد. پس در مصرف این دسر، برنامه ریزی غذایی داشته باشید.
منبع: اسنپ مارکت