آموزش پیتزا میوه ای به شکل هندوانه، ویژه یلدا

به گزارش وبلاگ سیما، خبرنگارانـ پیتزا میوه ای نوعی کیک وانیلی ساده با روکش خامه و دورچین میوه است که به شکل پیتزا تزیین می گردد، طوری که در نگاه اول شما را به یاد یک پیتزا خوشمزه و اشتها برانگیز می اندازد. این کیک لایه بسیار نازکی به ضخامت خمیر پیتزا دارد و با تزیین آن به شکل هندوانه گزینه بسیار زیبا و مجلسی برای تزیین میز یلدا و پذیرایی در این شب است.

آموزش پیتزا میوه ای به شکل هندوانه، ویژه یلدا

به گزارش وبلاگ سیما، بعلاوه دستور پخت این کیک و آماده سازی و تزیین آن موقع بر نیست و خامه کشی آن به مهارت بالا احتیاج ندارد؛ زیرا خامه با میوه پوشانده می گردد. در این مطلب طرز تهیه پیتزا میوه ای زیبا و خوشمزه به شکل هندوانه همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه پیتزا میوه ای

آرد سفید شیرینی: 1 لیوان

تخم مرغ: 2 عدد

شکر: 1 لیوان

روغن: نصف لیوان

شیر: نصف لیوان

وانیل: نوک قاشق چای خوری

بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری

خامه فرم گرفته قنادی: 1 لیوان

میوه شامل موز و توت فرنگی: به میزان لازم

شکلات چیپسی: به میزان لازم

نکات مربوط به فرم دادن خامه

معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته می گردد که آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛ اما همان طور که می دانید، در قنادی خیلی نباید روی این زمان بندی ها تمرکز کنید و مهم تر از زمان بندی این است که شما ابزاری را که در اختیار دارید، بشناسید.

برای مثال ممکن است که همزن شما یک همزن قوی یا میانه باشد. مسلماً نتیجه ای که در 15 دقیقه با این دو همزن حاصل می گردد، فرق دارد. ممکن است با همزن میانه در 15 دقیقه خامه آماده گردد؛ اما همان نتیجه با یک همزن قوی در 8 دقیقه به دست بیاید.

حالا اگر شما قدرت همزن تان را ندانید و با همزن قوی 15 دقیقه خامه را هم بزنید، نهایتاً چیزی که به دست می آید، خامه فرم گرفته نیست. به زمان بندی ها توجه کنید؛ اما معیار اصلی باید آشنایی و شناخت ابزار کارتان باشد. در این قسمت طریقه صحیح فرم دادن خامه قنادی را بیان می کنیم.

همواره وقتی خامه را از لوازم قنادی ها تهیه می کنید، بسته به احتیاجتان آن را در بسته های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کم تر بسته بندی کنید تا وقتی که خواستید از آن بهره ببرید، فقط بسته مورد احتیاج را از فریزر خارج کنید. برای آغاز کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخ زدایی گردد و حالت بستنی پیدا کند.

بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور میانه قرار بدهید. وقتی یک دست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی آغاز به آماده شدن می نماید، کم کم رنگ آن مات می گردد. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامه های زیر ظرف هم زده گردد. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید.

علاوه بر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانه های خامه فرم گرفته این است که رد پره های همزن روی آن می افتد. وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون می آورید، باید خامه داخل آن گیر نموده باشد. وقتی خامه آماده گردد، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمی ریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به میزان احتیاجتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرم دهی دیگر نمی توانید برای تزیین کیک یا دسر ها از آن بهره ببرید.

طرز تهیه پیتزا میوه ای

برای تهیه این پیتزای میوه ای ابتدا باید یک کیک خوشمزه درست کنیم تا مشابه خمیر پیتزا از آن استفاده کنیم. شما برای تهیه این کیک به قالب تارت یا قالب های کم ارتفاع 25 سانتی احتیاج دارید. توجه داشته باشید که اگر از قالب تارت استفاده می کنید، باید حدود 1 بند انگشت از سر قالب را خالی بگذارید تا کیک جای پف داشته باشد. برای تهیه کیک ابتدا تخم مرغ ها را که از قبل به دمای محیط رسیده اند، همراه با وانیل و شکر با دور تند همزن به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کش دار شوند. سپس روغن را اضافه کنید و سی ثانیه بعد شیر را اضافه کنید و بعد از سی ثانیه همزن را خاموش کنید.

حالا آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک نموده اید، کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا حل گردد و حالت گلوله ای نداشته باشد. حالا کف و دیواره های قالب را با کره سرد چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را چند بار روی سطح کابینت بکوبید تا هوای اضافه آن خارج گردد. سپس قالب کیک را در فری که از قبل گرم نموده اید، به مدت 45 دقیقه و با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدهید. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و صبر کنید تا از حرارت بیفتد؛ سپس به آرامی قالب را در یک سینی برگردانید تا کیک از آن جدا گردد.

کیک را به مدت سه تا چهار ساعت در یک جای خنک قرار بدهید تا خنک گردد. بعد از گذشت این مدت زمان کیک را روی سینی بگذارید، به طوری که سطح کیک رو باشد. اگر کیک را درقالب ساده پخته اید و بیش از میزان پف نموده و مرتفع شده است، می توانید با یاری یک چاقوی بزرگ و تیز کیک را از طول برش بدهید و یک برش را کنار بگذارید و برش کوتاه تر را برای تهیه پیتزا میوه ای انتخاب کنید. توجه داشته باشید که برای زیبایی کار ضخامت کیک شما باید به میزان ضخامت خمیر پیتزا باشد. حالا خامه فرم گرفته را روی سطح کیک بمالید و با یاری کاردک آن را صاف کنید. کیوی را پوست کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید؛ سپس هر حلقه را به دو نیم دایره تقسیم کنید.

حالا نیم دایره ها را دور تا دور کیک و روی خامه به صورت منظم بچینید. سپس توت فرنگی را حلقه ای برش بزنید و وسط کیک بچینید. سعی کنید به میزان یک نوار سفید باریک بین کیوی و توت فرنگی فاصله باشد. برای اینکه کار شما تمیزتر باشد و در صورت دلخواه می توانید مقداری ژله بریلو ـ به صورت آماده در فروشگاه های لوازم قنادی موجود است ـ را با دو قاشق آب رقیق کنید و با فرچه آشپزی روی سطح میوه ها بکشید تا براق شوند. در آخر شکلات چیپسی ها را مانند تخم هندوانه روی سطح توت فرنگی بچینید. حالا پیتزا میوه ای زیبا و خوشمزه شما آماده است. نوش جان.

منبع: فرارو

به "آموزش پیتزا میوه ای به شکل هندوانه، ویژه یلدا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش پیتزا میوه ای به شکل هندوانه، ویژه یلدا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید