طرز تهیه شیرینی نخودچی
به گزارش وبلاگ سیما، یکی از شیرینی های سبک و جذاب که در روزهای منتهی به عید نوروز، طرفداران زیادی را به سمت خود جذب می شود، شیرینی نخودچی است. تهیه این شیرینی در خانه آنقدرها هم آسان نیست اما می تواند تجربه جذابی را برای شما ایجاد کند.
به گزارش وبلاگ سیما به نقل از ایرنا، یکی از شیرینی های سبک و جذاب که در روزهای منتهی به عید نوروز، طرفداران زیادی را به سمت خود جذب می شود، شیرینی نخودچی است. تهیه این شیرینی در خانه آنقدرها هم آسان نیست اما می تواند تجربه جذابی را برای شما ایجاد کند.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی:
آردنخود چی: نیم کیلوهل سبز: یک قاشق مربا خوریپودر قند: 250 گرمروغن جامد (نوع طلایی آن): 250 گرم
طرز تهیه و دستور پخت شیرینی نخودچی:
1. یکی از کارهای مهم ابتدایی برای طبخ این شیرینی الک کردن آرد نخودچی با پودر قند به صورت جداست، سعی کنید این کار را با دقت زیادی انجام دهید، چرا که رو بافت شیرینی شما تا حد زیادی اثرگذار است.
2. در قدم بعد پودر قند و روغن جامد را باهم مخلوط کنید و ورز دهید. ورز دادن زیاد در این مرحله اهمیت دارد و سعی کنید از روغن مایع یا کره استفاده نکنید چراکه ممکن است در پایان شیرینی شما تردی لازم را نداشته باشد.
3. در قدم بعدی وقتی پودر قند و روغن جامد به خوبی باهم ورز داده شدند، آرد نخودچی را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و به اندازه کافی ورز دهید.
4. خوب ورز دادن مواد در مراحل طبخ مهم است و در حین ورز دادن هل را به مواد اضافه کنید
5. وقتی مواد آماده شد آن را داخل ظرف در بسته بگذارید و به مدت 12 تا 24 ساعت اجازه دهید مواد در دمای منزل (نه در یخچال) بماند.
6. یکی از مراحل سخت پخت این شیرینی اینجاست. پس از استراحت مواد، آن را با وردنه در قطر دوسانت پهن کنید و با قالب های کوچک و مناسب برای شیرینی نخودچی آنها را آماده کنید.
7. بعد از قالب زدن کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کنید و آنها را در فاصله های مناسب قرار دهید.
8. فر را با حرارت 170 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده ایم به مدت 15 الی 20 دقیقه در قسمت وسط فر قرار دهیم.
9. توجه داشته باشید که در مدت طبخ این شیرینی در فر بالای سر آن باشید تا حرارت زیاد باعث سوختی شیرینی ها نشود و تردی آن از دست نرود.
10. در پایان می توانید شیرینی های خود را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.
منبع: جام جم آنلاین