طرز تهیه باسلوق انار

به گزارش وبلاگ سیما، خبرنگاران : باسلوق انار از دسرهای پاییزی است.

طرز تهیه باسلوق انار

با نزدیک شدن به شب یلدا می توان انواع شیرینی جات و دسرها را تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه باسلوق انار را بخوانید.

یک کارشناس آشپزی، در برنامه ای تلویزیونی روش تهیه باسلوق انار را آموزش داد.

به گزارش وبلاگ سیما، برنامه تلویزیونی به خانه برمی گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه باسلوق انار دعوت کرد.

برای تهیه این شیرینی خوش طعم احتیاج داریم به:

نشاسته، آب سرد، آب انار، شکر، پودر ژلاتین، پودر نارگیل، پودر پسته

طرز تهیه باسلوق انار؛ خوشمزه و بی دردسر

باسلوق یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که بدون کمترین هزینه ای و همین طور بدون احتیاج به فر می توانید یک باسلوق لقمه ای یا راحت الحلقوم خوشمزه تهیه کنید. در این مطلب به شما آموزش می دهیم که چگونه یک باسلوق انار خوشمزه برای دسر شب های زمستانی تهیه کنید.

مواد لازم برای باسلوق انار

رنگ خوراکی قرمز: به اندازه لازم

روغن مایع: 1 قاشق چای خوری

پودر ژلاتین: 1 قاشق چای خوری

پودر نارگیل: 2 پیمانه

دانه انار: 1/4 پیمانه

شکر: 1/2 پیمانه

گلاب: 1/2 پیمانه

نشاسته گل: 50 گرم

آب انار: 1 پیمانه

طرز تهیه باسلوق انار

1. آب انار را با نشاسته در کاسه ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت به دست آید. بعد کمی رنگ قرمز (در صورت تمایل) و گلاب اضافه نموده، مخلوط کنید.

2. شکر را هم اضافه نموده و با دیگر مواد مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا کم کم به صورت یکنواخت غلیظ گردد و گلوله نگردد. بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید.

3. پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل گردد. بعد از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک گردد.

4. ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه نموده و مخلوط کنید. سینی ای را آماده نموده و کف آن کاغذ آلومینیوم پهن کنید. روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.

5. کف دست را چرب نموده، مایه باسلق را روی پودر نارگیل ریخته و با کف دست آن را به شکل لوله ای درآورید، وقتی باسلق لوله ای شد روی آن دانه های انار ریخته و فویل را به دور باسلق جمع کنید.

6. باسلق را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سفت گردد. بعد از این مدت آن را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید.

7. بعد از آماده شدن باسلق آن را از کاغذ آلومینیوم بیرون آورید و روی سطحی صاف با چاقوی تیز برش های عرضی بزنید.

منبع: رکنا

به "طرز تهیه باسلوق انار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باسلوق انار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید