مکعب های جو برشته
به گزارش وبلاگ سیما، برای تهیه این صبحانه به جودوسر نیار دارید، اگر پیدا نکردید می توانید از جو پرک معمولی بهره ببرید.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 1.5 پیمانه جو دوسر (پرک)
- ¼ پیمانه سبوس جو
- ¼ پیمانه آرد کامل
- ¼ پیمانه شکر قهوه ای
- 3 قاشق غذاخوری کره بادام
- دو قاشق غذاخوری آب
- یک قاشق غذاخوری عسل
- 1/8 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- روغن
طرز تهیه
1- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. جو را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید. سبوس جو، آرد، شکر قهوه ای، کره بادام، آب، عسل، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
2- یک ظرف پیرکس مستطیلی را با روغن چرب کنید. مخلوط جو را داخل ظرف بریزید و خوب فشار دهید تا شکل ظرف را بگیرند. سپس آنها را به مربع های سه سانتی متری برش دهید. مواد را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شوند.
3- فر را خاموش کنید اما ظرف را خارج نکنید. 20 تا 30 دقیقه بگذارید داخل فر خنک و خشک شوند. سپس آنها را از ظرف خارج کنید و پس از اینکه کاملا خنک شدند می توانید سرو کنید. این مکعب ها را یک هفته در یخچال نگه دارید.
ارزش غذایی
- کالری: 218
- چربی: 7 گرم
- کربوهیدرات: 36 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 6 گرم
- سدیم: 79 میلی گرم
- پتاسیم: 210 میلی گرم
- کلسیم: 50 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: sima.banima.ir
شناسه مطلب: 20656
به "مکعب های جو برشته" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "مکعب های جو برشته"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید