طرز تهیه برگر گیاهی هالوپینو با چاشنی پیاز کاراملی
به گزارش وبلاگ سیما، چه کسی گفته که در سفره گیاه خوارها خبری از تنوع غذایی نیست؟ اگر چیزی جز غذاهای گیاهی در منوی روزانه شما وارد نشود هم می توانید با خیال راحت تنوع غذایی را حفظ کنید و در مهمانی ها هم میز غذای رنگارنگی را بچینید. شما حتی برای تهیه ساندویچ های گیاهی هم می توانید راه های متفاوتی را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یک برگر گیاهی متفاوت با طعمی خاص را به شما آموزش می دهیم. برگر گیاهی امروز ما که تندی هالوپینو را دارد، با یک چاشنی شیرین و خوشمزه طعم دار شده. طرز تهیه این ساندویچ خاص را در ادامه مطلب بخوانید.
مواد لازم طرز تهیه برگر گیاهی هالوپینو
- کنسرو لوبیا دو عدد
- برنج قهوه ای پخته شده یک فنجان
- جو دو سر آرد شده یک فنجان
- مخمر خوراکی یک چهارم فنجان
- هالوپینو خرد شده یک سوم فنجان
- سیر چهار حبه
- سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری
- نمک یک و نیم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
- کورن فلکس خرد شده چهار قاشق غذاخوری
- آب شش قاشق غذاخوری
- نان برگر شش عدد
- کاهو به اندازه لازم
مواد لازم برای تهیه پیاز کاراملی دودی
- روغن زیتون دو قاشق چای خوری
- پیاز بزرگ یک عدد
- اسانس خوراکی دودی یک قاشق چای خوری
- شربت افرا دو قاشق چای خوری
- سویا سس دو قاشق چای خوری
طرز تهیه برگر گیاهی هالوپینو
مرحله اول
برگر گیاهی را می توانید با انواع لوبیا آماده کنید. از برگر با سویا گرفته تا برگر با لوبیا سفید، همه در میان گیاهخواران محبوب هستند و در این مطلب طرز تهیه برگر با کنسرو لوبیا را به شما آموزش می دهیم. برای آغاز آب لوبیا ها را بگیرید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس آنها را با گوشت کوب بکوبید تا خوب له شوند.
سپس برنج قهوه ای پخته شده را به لوبیاها اضافه کنید و مواد را با هم خوب هم بزنید. جو دو سر را هم در آسیاب برقی بریزید و وقتی به آرد تبدیل شد آن را با مواد مخلوط کنید. یادتان نرود که اندازه جو دوسر بعد از آرد شدن باید یک فنجان باشد.
مرحله دوم
مخمر خوراکی، بالزامیک، نمک و فلفل، هالوپینو و سیر خرد شده را داخل کاسه بریزید و با مواد دیگر مخلوط کنید. آب را هم اضافه کنید و وقتی مواد خوب ترکیب شدند، روی کاسه را بپوشانید و آن را برای 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم
فر را روی دمای 180 گرم کنید و مواد را به شش قسمت تقسیم کنید. کف سینی فر روغن بریزید و برگرها را بعد از گرد و صاف کردن در سینی قرار دهید. بعد از حدود 20 تا 30 دقیقه برگرهای گیاهی شما خواهند پخت. در زمان پختن برگرها، پیاز کاراملی دودی را آماده کنید.
مرحله چهارم
در یک تابه اندازهی روغن ریخته و پیازهای مویی خرد شده را در آن بریزید. حدود 15 دقیقه بعد پیازهای شما کاملا طلایی می شوند. سپس مایع اسانس دودی، شربت افراد و سویا سس را اضافه کنید. حدود 10 تا 15 دقیقه دیگر وقت ضروری است تا پیازهای دودی شما حالت کاراملی به خود بگیرند. اگر امکان تهیه شربت افرا را ندارید، می توانید پیاز کاراملی را به روشی که پیش از این آموزش داده بودیم آماده کنید.
مرحله پنجم
در هر نان یک عدد برگر گیاهی، مقدای پیاز کارامی و یکی دو برگ کاهو قرار دهید. می توانید به جای کاهو، در این ساندویچ کمی سالاد زمستانی بریزید. ساندویچ خوشمزه و متفاوت شما آماده است. از خوردنش لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله