ساندویچ زبان مدل قدیمی ساندویچی ها با ترفندهایی که نگم براتون!
به گزارش وبلاگ سیما، ساندویچ زبان یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین است که جزو ساندویچ های قدیمی و نوستالژی است. شما به دلخواه می توانید ساندویچ زبون خوشمزه و گرم را با زبان گوسفندی یا گوساله یا حتی با زبان شتر به همراه قارچ و پنیر یا به صورت ساده همراه با سایر مخلفات مثل سس مخصوص ساندویچ زبان که سس قارچ است، درست کنید. اگر شما هم از علاقه مندان به انواع ساندویچ و فست فود هستید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه ساندویچ زبان کلاسیک با قارچ و پنیر را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم تهیه ساندویچ زبان مدل قدیمی با قارچ و پنیر (برای 6 نفر)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
زبان گوساله | 1 عدد |
برگ بو | 2 عدد |
چوب دارچین | 1 تکه |
سیر | 2 حبه |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
قارچ | 200 گرم |
پنیر پیتزا (رنده شده) | 100 گرم |
نان باگت | به تعداد لازم |
سس (مایونز یا سس سیر) | به میزان لازم |
پودر فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا | به میزان لازم |
پودر فلفل قرمز، پودر سیر و پودر پیاز | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان کافی |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت زبان گوساله و تهیه ساندویچ آن: 4 ساعت
مراحل طرز تهیه ساندویچ زبان نوستالژی با قارچ و پنیر
طرز تهیه ساندویچ زبان با قارچ و پنیر، سس قارچ () یا دیگر انواع سس ها یا به صورت ساده همراه با انواع سبزیجات تازه قابل انجام است. بعلاوه، شما می توانید این ساندویچ را با زبان گوساله، زبان گوسفندی یا زبان شتر درست کنید.
مرحله اول: زبان گوساله را بپزید
پیش از آغاز هر کاری، برای تهیه ساندویچ زبان با قارچ و پنیر ابتدا باید زبان گوساله را به خوبی بشویید. سپس، زبان را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و میزانی آب به قابلمه اضافه کنید تا روی زبان را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید تا بجوشد. در این مرحله، ضروری است کف ایجاد شده بر سطح آب را مرتبا با کفگیر یا قاشق جمع آوری کنید و دور بریزید تا بوی زهم زبان گرفته گردد.
در صورت تمایل، برای خرید زبان گوساله و گوسفندی می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله دوم: ادویه ها را اضافه کنید
پس از گرفتن و دور ریختن همه کف های روی آب، وقت آن است که برگ بو، چوب دارچین، پودر فلفل سیاه و پودر پاپریکا را به قابلمه حاوی زبان گوساله اضافه کنید.
برای خرید برگ بو، چوب دارچین، پودر فلفل سیاه و پودر پاپریکا می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله سوم: زبان گوساله را بپزید
در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ زبان گوساله رستورانی، پیاز شسته شده و بدون پوست را به 4 قسمت برش بزنید و همراه با حبه های سیر بدون پوست در قابلمه بریزید. حالا، درب قابلمه را ببندید و حرارت را ملایم کنید. حدود 3 الی 4 ساعت منتظر بمانید تا زبان گوساله روی حرارت کم به آرامی بپزد و کاملا نرم گردد.
مرحله چهارم: گوشت زبان را برش بزنید
پس از گذشت این مدت، زبان گاو یا گوساله را آنالیز کنید و از پخت کامل آن مطمئن شوید. سپس، حرارت را خاموش نموده، زبان پخته شده را روی تخته گوشت قرار دهید و صبر کنید خنک گردد. در ادامه، روی پوست ضخیم زبان با نوک چاقو یک شکاف نسبتا عمیق ایجاد کنید تا راحت تر کنده گردد. پس از جدا کردن کامل پوست زبان، آن را در ابعاد دلخواه برش دهید.
مرحله پنجم: گوشت زبان را تفت بدهید
حالا میزانی روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. سپس، گوشت زبان بدون پوست، پخته و برش خورده را همراه با میزان کمی فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر () و پودر پیاز () به تابه اضافه کنید.
حرارت را ملایم کنید تا گوشت زبان برای چند دقیقه با ادویه ها روی شعله کم تفت ببینند و کاملا ترد و طلایی گردد. پس از سرخ شدن زبان گوساله، حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.
برای خرید روغن سرخ کردنی، فلفل قرمز، پودر سیر و پودر پیاز می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله ششم: قارچ را آماده کنید
در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ زبان رستورانی، قارچ ها را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن ها خارج گردد. سپس، قارچ های شسته شده را به صورت اسلایسی برش بزنید.
برای خرید قارچ می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله هفتم: قارچ ها را سرخ کنید
حالا، میزانی روغن را در تابه بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. سپس، قارچ های ورقه ای را به تابه حاوی روغن داغ اضافه کنید. میزانی نمک و آویشن هم روی قارچ ها بریزید تا طعم بگیرند. این مواد را هم بزنید و چند دقیقه منتظر بمانید تا آب قارچ کاملا کشیده گردد.
برای خرید نمک و پودر آویشن می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله هشتم: پنیر پیتزا را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ زبان گوساله مجلسی، نوبت به اضافه کردن پنیر پیتزا می رسد. بنابراین، پنیر پیتزای رنده شده را نیز در تابه حاوی قطعات قارچ بریزید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا پنیر کاملا ذوب گردد و با قارچ ترکیب منسجمی را ایجاد کند. در ادامه، حرارت را خاموش کنید و این تابه را نیز کنار بگذارید.
برای خرید انواع پنیر پخت و پز مانند پنیر پیتزا می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله نهم: ترکیب قارچ و پنیر را به زبان سرخ شده اضافه کنید
حالا، ترکیب قارچ سرخ شده و پنیر آب شده را در تابه حاوی زبان گوساله تفت داده شده بریزید. این ترکیب را برای مدت کوتاهی روی حرارت ملایم قرار دهید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شده و به میزان کافی گرم شوند.
مرحله آخر: ساندویچ زبان با قارچ و پنیر را سرو کنید
پس از ترکیب شدن زبان گوساله با مخلوط قارچ و پنیر، قطعات نان باگت را از وسط برش بزنید و خمیر اضافی آن را خارج کنید. سپس، یک لایه سس مایونز () یا سس سیر () یا سس ساندویچ () را کاملا روی سطح داخلی نان بمالید.
میزان مناسبی از مایه ساندویچ زبان را هم در میان نان بگذارید. بسته به ذائقه، مخلفات این ساندویچ را می توانید با خیارشور ()، گوجه فرنگی یا پیاز و جعفری ساطوری شده تکمیل کنید.
برای خرید خیارشور، انواع نان مانند نان باگت و انواع سس مانند سس ساندویچ، سس مایونز و سس سیر می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه ساندویچ زبان با قارچ و پنیر به سبک ساندویچی
- در صورت تمایل، می توانید زبان گاو یا گوساله را در زودپز بپزید تا روند پخت آن سریع تر گردد. با استفاده از زودپز، زبان گوساله در مدت 1 ساعت کاملا می پزد و نرم می گردد.
- در صورت تمایل، می توانید ساندویچ زبان را با استفاده از زبان گوسفندی یا حتی با زبان شتر درست کنید.
- بسته به ذائقه، می توانید میزانی زردچوبه و پودر زنجبیل نیز به قابلمه حاوی زبان اضافه کنید تا بوی زهم آن با سرعت بیش تری رفع گردد.
- پیشنهاد می کنیم ساندویچ زبان با قارچ و پنیر را قبل از سرو به مدت 10 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا گرم شده و پنیر آن دوباره ذوب گردد.
- پس از آماده کردن ساندویچ زبان، بهتر است آن را در فویل بپیچید تا نان باگت خشک نگردد.
- بسته به ذائقه، می توانید ساندویچ زبان را با نان باگت، نان بولکی یا دیگر انواع نان دلخواه نوش جان کنید.
- در صورت تمایل، می توانید قارچ و پنیر پیتزا را از دستور بالا حذف نموده و طرز تهیه ساندویچ زبان ساده را با پیاز و جعفری ساطوری شده، خیارشور و انواع سس دلخواه برای ساندویچ زبان دنبال کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن ساندویچ زبان
طرز تهیه ساندویچ زبان با سس قارچ چگونه است؟
طرز تهیه ساندویچ زبان با سس قارچ در مراحل ابتدایی مانند همان چیزی است که در دستور بالا برایتان گفتیم؛ با این تفاوت که به جای مخلوط قارچ و پنیر برای درست کردن این ساندویج باید سس قارچ را آماده نموده و همراه با برش های گوشت زبان سرخ شده داخل نان باگت قرار دهید.
طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی چگونه است؟
طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی نیز در مراحل اولیه مانند ساندویچ زبان با پنیر و قارچ است؛ با این تفاوت که به جای پنیر پیتزا و قارچ، شما می توانید این ساندویچ را با فلفل هالوپینو، پنیر لیقوان یا پنیر مکزیکی، خامه ترش و لوبیا قرمز کنسروی تکمیل کنید.
طرز تهیه ساندویچ زبان گوسفندی به چه صورت است؟
طرز تهیه ساندویچ زبان گوسفندی و طرز تهیه ساندویچ زبان شتر هم درست مانند زبان گوساله است. البته، زبان گوسفندی به مراتب کوچک تر و لطیف تر از زبان گوساله و زبان شتر است و در مدت کمتری پخته می گردد.
منبع: افق کوروش